Tennisvereniging “De Meet”

TV De Meet is een gezonde tennisvereniging uit Ossendrecht met ongeveer 300 leden. Het is de enige geprivatiseerde vereniging in de Zuidwesthoek. Dit betekent dat de vereniging in haar eigen behoefte moet voorzien.

De vereniging is met haar all-weather smash court banen uniek in de Zuidwesthoek. Zowel in de zomer als in de winter kan er getennist worden.

Er worden tal van activiteiten voor zowel de jeugd als voor de volwassenen georganiseerd. Wat er zoal bij onze vereniging gebeurd kunt u terugvinden op onze website www.tvdemeet.nl.

Plezier en sportiviteit gaan bij de vereniging hand in hand. Door een goede samenwerking met Tennisschool ” Bij Daan” kunnen wij de leden gedegen tennislessen geven. De tennislessen bij TV de Meet worden gegeven als basis op donderdag en vrijdag.

De vereniging heeft met ongeveer 80 jeugleden een bloeiende jeugdafdeling die zoals gezegd veel activiteiten organiseert. De vele vrijwilligers zorgen er voor dat het de leden aan niets ontbreekt.

Bent u nieuwsgierig, of wilt u een keer een balletje komen slaan, kom dan gerust eens langs op ons prachtige park aan de Wassevendreef 1 te Ossendrecht.

Inschrijven

Adres

Wassevendreef 1
4641DA Ossendrecht

info@tvdemeet.nl

www.tvdemeet.nl