Weet jij nog niet zeker of je een racket kunt vasthouden?

Maar wil je het wel eens proberen? Maak dan Kennis Met Tennis! Heb je nog geen enkele ervaring met tennis, maar ben je wel enthousiast geworden door de verhalen van je vrienden, kennissen, kinderen of ouders? Vanaf 125 euro voor jeugd en 175 euro voor senioren kan je al kennismaken met deze topsport! Voor dit bedrag krijg je een aantal lessen, een gratis tennisracket en een tijdelijk lidmaatschap bij de Bij Daan aangesloten tennisclubs.

Maak Kennis Met Tennis heeft financieel gezien een lage drempel en is geschikt voor iedereen die nog nooit getennist heeft. Heb je al wel enig ervaring of zelfs al lessen gevolgd? Dan is deze cursus niet interessant voor jou, de lessen zijn namelijk heel erg gericht op de basis van het spel. We behandelen bijvoorbeeld de slagen, de puntentelling en de omgangsvorm op de baan. Bij de jeugd starten we wel meteen met Tenniskids. Per les worden maximaal zes deelnemers geplaatst (bij senioren 4), zodat het leerzaam en intensief blijft. Hierdoor blijft voldoende ruimte over voor persoonlijke aandacht.

Goed om te weten is dat je na deelname aan Maak Kennis Met Tennis niet verplicht bent om automatisch meer of andere lessen te volgen. Twee keer deelnemen aan Maak Kennis Met Tennis is overigens weer niet toegestaan, maar dat lijkt ons duidelijk. Dat is ook niet interessant omdat je dan inmiddels, hopelijk, wel een tennisracket kunt vasthouden en er veel meer plezier aan gaat beleven!

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in!

Contact

9 + 5 =