Pas jij bij Daan?

Ben jij diegene die ons helpt de tennissport naar een hoger plan te tillen en denk jij dat je past Bij Daan? Wij zijn altijd op zoek naar betrokken en enthousiaste trainers met ambitie die Bij Daan passen. Professionele trainers die gedreven zijn en volledig gaan voor een nóg betere prestatie van hun pupil.

Met ons team hebben we de ambitie om nog meer mensen te overtuigen van de wijze waarop wij het beste uit spelers willen halen, op elk niveau. Dat uitbreiden lukt alleen met de juiste mensen, trainers, die dezelfde ambitie hebben als wij. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid en vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

En wat wij jou te bieden hebben?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, prima werktijden, gesponsorde kleding. Maar wat dacht je van de ruimte die je krijgt om je passie voor de sport verder uit te bouwen? We bieden je de juiste opleidingen en mogelijkheden om door te groeien in één van de mooiste sporten die er bestaat.

Stagiairs

We zijn een erkend leerbedrijf, dus stagiairs krijgen bij ons een gedegen opleiding. Neem een kijkje in de keuken van een sportonderneming. Wil je graag het trainersvak in neem dan contact met ons op.

Contact

Denk jij dat jij past Bij Daan? Bel dan voor meer informatie met Daan van Nassau 06-29462940 of stuur je CV en je motivatie naar daan@bijdaan.com