Contactgegevens

Bij Daan
Daan van Nassau (eigenaar)
Telefoonnummer: 06 29 46 29 40
E-mail: daan@bijdaan.com

Heeft u een vraag?

Aarzel dan nooit om die te stellen! Heeft u vragen over het inschrijven? Of een indelingsmail of factuur? Wilt u een proefles volgen? Een spreekbeurt geven? Of aan de slag als trainer? Bekijk de veelgestelde vragen – misschien zit uw vraag er wel bij.

U kunt mij altijd bellen op 06 29 46 29 40. Houd er wel rekening mee dat ik vaak zelf op de baan sta om les te geven of te coachen. Hang dan niet meteen op, maar spreek de voicemail even in.

Volg ons

Via onderstaande iconen kunt u ons volgen op Facebook en Instagram.

Download de BIJ DAAN APP!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Kies in menu INSCHRIJVEN uw vereniging. U ziet de lestypes met het aantal cursisten, aantal lessen en lesgeld. Wilt u meer weten, klik dan op de regel van het lestype. Er verschijnt dan een scherm met details. Daarvandaan kunt u terug gaan naar het overzicht of direct inschrijven.

Wanneer zijn de lessen?

Volwassenen: de lessen zijn elke doordeweekse avond vanaf 18.00 uur. Daarnaast gaan we proberen om op maandagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend wat groepen te maken.

Jeugd: de lessen zijn op elke doordeweekse dag tussen 14.00 en 19.00 uur.

Klik op een lestype om te zien wanneer dat precies wordt gegeven.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Maakt het uit of ik het lesgeld per incasso betaal?

Wij verzoeken u om het lesgeld altijd per incasso te betalen. De administratieve afhandeling daarvan verloopt veel sneller dan bij het betalen per factuur. Uw voordeel is dat wij het lesgeld dan zo laag mogelijk kunnen houden.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar alle senioren willen op maandag om 20 uur les hebben. Dat gaat natuurlijk niet.

Als ik verhinderd ben voor een les, moet ik mij dan afmelden.

Ja, gebruik hiervoor bij voorkeur onze APP. Als je daar afmeldt, krijgt de trainer automatisch bericht.

Contact

Zat uw vraag er niet bij? Vul dan het formulier in en wij doen ons best om binnen 12 uur te reageren.

9 + 8 =