Hier geven wij tennisles!

Met Bij Daan hebben wij goede afspraken met verschillende tennisverenigingen in de regio West-Brabant. Hierdoor is er altijd wel een vereniging in de buurt waar jij ons aan het werk kunt zien of waar je lessen kunt volgen. Wil je meer informatie over deze verenigingen? Neem dan virtueel een kijkje!

Staat jouw tennisvereniging er niet tussen? Laat het ons dan weten en neem direct contact met ons op! We kijken dan graag naar de mogelijkheden waarop je alsnog les kunt krijgen van één van onze toptrainers.

L.T.C. de Zoom

De Zoom is een tennisvereniging met ca. 1.000 leden waarbij gezelligheid voorop staat! 

We hebben 10 ProVision banen waarop zowel ’s zomers als ’s winters immer op getennist kan worden zelfs bij regen, de enige keer dan het niet mogelijk is is bij sneeuw. Ieder lid krijgt een eigen tennispas om toegang tot het park te krijgen en voor het afhangen om te vrijspelen.

Tennisvereniging “De Meet”

Tennissen bij de leukste vereniging van Ossendrecht.

TV De Meet is een gezonde tennisvereniging uit Ossendrecht met ongeveer 300 leden. De vereniging is met haar all-weather smash court banen uniek in de Zuidwesthoek. Zowel in de zomer als in de winter kan er getennist worden.

 

Tennisvereniging Mattemburgh

Dé tennisvereniging van Hoogerheide.

De in 1971 opgerichte Tennisvereniging Mattemburgh heeft ruim 300 leden en beschikt over 6 gravelbanen. Het recent heropende clubhuis is het kloppende hart van de vereniging. Er wordt getennist op recreatief en op wedstrijdniveau door zowel jeugd- als seniorleden. Ook worden gedurende het hele jaar allerlei activiteiten georganiseerd voor en door de leden. 

Tennisvereniging De Put

De vereniging is in 1975 opgericht en telt ± 140 leden. Het is een gezellige club, waarbij het sportieve als ook het recreatieve element hoog in het vaandel staan. De vereniging heeft 4 verlichte gravelbanen en in de sfeervolle kantine met uitzicht op de banen is het onder het genot van een hapje/drankje goed toeven. 

Tennisvereniging Lepelstraat

Dé vereniging in Lepelstraat voor jong en oud.

Tennisvereniging Lepelstraat is een kleine vereniging met drie banen en een gezellige kantine. Door het seizoen heen organiseert de jeugdcommissie activiteiten voor de jeugd, uitwisselingen ism. Zeebratennis.

Voor de senioren zijn er activiteiten zoals deelnemen aan de districts competitie en racket avonden en ochtenden.