Tennisvereniging Mattemburgh

TV Mattemburgh is in 1971 opgericht door een aantal enthousiaste inwoners van de gemeente Hoogerheide / Woensdrecht, die vonden dat de gemeente een sportieve impuls kon gebruiken. Inmiddels is de vereniging geprivatiseerd en hebben we 4 mooie all weather banen en twee gravel banen.

Er werd gestart met een 4-tal gravelbanen en een klein clubhuis. De vereniging groeide snel in ledental en tennis werd de nieuwe sportbeoefening voor menig inwoner van de gemeente Hoogerheide/Woensdrecht. Het tennispark werd al snel uitgebreid met nog eens 2 gravelbanen en een aanbouw aan het clubhuis.

Inmiddels is de vereniging alweer 50 jaar oud maar ze voelt zich nog steeds jong van geest. TV Mattemburgh telt nu ruim 300 leden en het recent heropende clubhuis is het kloppende hart van de vereniging. Er wordt getennist op recreatief en op wedstrijdniveau door zowel jeugd- als seniorleden. Ook worden gedurende het hele jaar allerlei activiteiten georganiseerd voor en door de leden en het open toernooi van TV Mattemburgh trekt altijd veel belangstelling uit de wijde omgeving.

Uiteraard wordt er fanatiek getennist op het tennispark van TV Mattemburgh maar gezelligheid na de wedstrijd is ook zeker een belangrijk kenmerk van deze tennisvereniging! Sinds het voorjaar van 2016 is Tennisschool BIJ DAAN op het tennispark in Hoogerheide te vinden en verzorgen zij de tennistraining voor TV Mattemburgh. Deze lessen verzorgen wij op vrijdag bij TV Mattemburgh.

 

Inschrijven

Adres

Sportlaan 2
4631CR Hoogerheide

info@tvmattemburgh.nl

www.tvmattemburgh.nl/