Bij Daan. Dé tennisschool met ballen!

Bij Daan is de tennisschool van Daan van Nassau en verzorgt met zijn team trainingen op diverse clubs in de regio West-Brabant. Deze trainingen worden gegeven met maar één doel: van jou de beste speler maken die je kunt en wilt zijn.

Het maakt ons niet uit op welk niveau je instroomt of hoe oud je bent. Ben jij een beginnende tennissers die vooral lekker bezig wil zijn en wil werken aan hun conditie en techniek of sta jij op het punt om door te breken tot de regionale, landelijke of zelfs wereldtop. De toptrainers van Bij Daan helpen je het meeste uit jezelf en de sport te halen.

Natuurlijk blijven we onszelf daarin ontwikkelen, want stilstand is achteruitgang. Vandaar dat wij naast reguliere tennislessen ook alternatieve en vernieuwende lesvormen verzorgen. Zo hebben wij afgelopen jaar Totaal Tennis geïntroduceerd voor de fanatieke jeugdspelers, Actief en Vitaal voor senioren en Tennis Whizz voor de jeugd.

Wil je meer weten over onze werkwijze of kijken of er een klik is tussen jou en onze trainers? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!