Wil jij deze zomer naast je lessen nog wat extra aandacht besteden aan je forehand? Of wil je een paar lessen met je vrouw of man samen trainen? Of ben jij die jeugdspeler die eens mega wil bijspijkeren met wat prive lessen? Wellicht zijn de trainingsblokken dan iets voor jou.Opgeven voor een van de blokken die je door te mailen naar daan@bijdaan.com en dan gaan we aan de slag om jouw blok in te plannen. De trainers die beschikbaar zijn om deze blokken in te vullen zijn: Tessy van de Ven, Nigel Rooijers, Garion Erindale, Thom Luijks en Daan van Nassau. Uiteraard heeft iedere trainer zijn of haar eigen beschikbaarheid en zal het blok in overleg gepland worden. Trainingsblokken zijn in principe beschikbaar tot 16.00 uur maar op verschillende dagen zijn er nog mogelijkheden tot 18.00 uur.Wacht dus niet langer en reserveer alvast jouw blok!g